PRIMO GUSTO EINDHOVEN

PRIMO GUSTO EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Primo Gusto Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2022 om 20:32 Klein beetje later dan besteld (15min), maar heel vriendelijk. Pizza zoals van ouds lekker belegd en goed op smaak.
13 jul 2022 om 19:00 Is lang geleden dat ik zo'n lekkere pizza heb gehad! Bezorging was ook prima.
10 jul 2022 om 11:06 Altijd lekkere pizza’s!
5 jul 2022 om 20:19 Great as always
25 jun 2022 om 11:47 De pizza's waren magertjes belegd, kwamen een kwartier te laat en waren het geld simpelweg niet waard. Jammer, want de vorige keer waren de pizza's fenomenaal. Ook jammer dat er geen pizza funghi op de menukaart staat.
24 jun 2022 om 19:59 Great, as pretty mich always. Real Italian pizza.
8 jun 2022 om 16:46 Heerlike galzone
8 jun 2022 om 15:30 Heerlijke pizza’s en lekker warm
6 mei 2022 om 20:49 De pizza was laag in ingrediënten en te zout, en een beetje verbrand aan de randen. Lasagne ze zwommen in olie en leken ouder?
22 apr 2022 om 22:09 Frozen pizza normally give me a headache because of the preservatives in it. I got the same headache eating this pizza. It has some ingredient in it which was not good for me or it had preservatives.
11 apr 2022 om 14:21 Great pizza!
6 apr 2022 om 15:12 The pizza was totally broken all the toppings was on the one side of the pizza( strong braking on the bike or I don’t know ) it’s totally shit, that is not first time( delivers from that company are very bad )